Hírek röviden

A Paksi Kistérségi Közkincs Kerekasztal könyvtári szakmai nappal egybekötött összejövetelt tart január 31-én 14 órakor a Pákolitz István Városi Könyvtárban. A tervezett témák között szerepel a könyvtári és a közművelődési statisztika leadásával kapcsolatos információk, az olvasócsalogató technikák, valamint a művelődési központ „TÖBBLETT-M” pályázata.

Újévköszöntő rendezvényre várta a Fidesz helyi szervezete a város és a választókörzet fideszes, illetve Fidesz által támogatott polgármestereit és képviselőit. A Prelátusban szombaton tartott rendezvényen a szimpatizánsok mellett megjelent többek közt Tóth Ferenc országgyűlési képviselő, Süli János vezérigazgató-helyettes és Kovács Pál helyettes államtitkár is.

Február 3-án, csütörtökön „Farsangi népszokások a Sárközben” címmel Dr. Balázs-Kovács Sándor tart előadást a művelődési központ könyvtárában.

92:74-re kapott ki az Albacomptól a paksi atomcsapat a bajnokság legutóbbi fordulójában. Az ellenfél hamar gőzerőre kapcsolt, így Sales egyedül nem tudta felvenni a versenyt az ellenfél együttesével. Horváth Imre vezetőedző elmondta, a hazai pályán küzdő játékosokkal most nem tudott megbirkózni az Atomerőmű csapata.

A paksi I. István Szakképző Iskola fémipari szakmák oktatására
szakoktatót keres. Érdeklődni lehet: 75/311-278 vagy önéletrajzokat várnak a
titkarsag@paszi.hu e-mail címre.