Mit nézzünk a hétvégén?

Február 6-án 19 órakor a Paranormal Activity második részét tekinthetik meg a horrorfilmek kedvelői a művelődési központ színháztermében. A műfaj kedvelőinek az éjszaka réme garantál izgalmas perceket: Egy fiatal középosztálybeli pár új otthonába költözik. Hétköznapjaikat azonban egyre inkább feldúlja valami – talán egy démon. És akkor jön, amikor alszanak. Vagy próbálnának. Katie Featherston és Gabriel Johnson játéka garantálja, hogy Önnek is mozgalmas éjszakája lesz.

Aki nem a mozivászon előtt szeretne kikapcsolódni, annak igényes és tartalmas szórakozási lehetőséget nyújthat február 5-én 19 órakor kellemes zenével és üdítő tánccal a dunakömlődi vadászbál. Mindkét programhoz jó szórakozást kívánunk!

A Körmend és az ASE csap össze február 5-én 15 óra 45 perckor a Szentély Arénában, melyet a Sportklub Televízió élő közvetítésében követhetnek. Mindkét gárda 13-5-ös mutatóval rendelkezik, így izgalmas mérkőzés elé nézünk. Aki lemaradna kedvencei kosárlabdameccséről, a TelePaks Kistérségi Televízióban vasárnap és hétfőn 17 órakor felvételről megtekintheti.