Bordács József a Fidesz megyei munkástagozata élén

Bordács József lett a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Munkás és Alkalmazotti Tagozatának Tolna megyei elnöke. A szervezet rendkívüli tisztújító közgyűlésén az új elnökség megválasztása mellett döntöttek az országos tanács Tolna megyei delegáltjairól is.

Fotó: TelePaks Kistérségi Televízió

Új, ötfős elnökség irányítja a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Munkás és Alkalmazotti Tagozata Tolna megyei szervezetét. A vezetőségben valamennyi választókörzet képviselteti magát: Tamásiból Torma Sándor, Bonyhádról Pál Tamás, Szekszárdról Horvát Kálmán, Dunaszentgyörgyről Józsa Péter megválasztásáról határoztak a küldöttek a rendkívüli tisztújító közgyűlésen, az elnöki feladatokat Bordács József látja el.  Az országos tanács új delegáltjairól is döntés született: Bordács József mellett Kern József, Horváth Kálmán és Pál Tamás képviseli ezentúl Tolna megyét a szervezetben.
– Pakson van az ország egyik legnagyobb vállalata. Ez egy olyan bázis, ahol koncentráltan jelentkeznek az alkalmazottak és a munkásemberek problémái. Nagyon fontos, hogy itt egy erős alkalmazotti és munkástagozat működjön, hogy minél határozottabban képviseljük a legnagyobb társadalmi csoport érdekeit – mondta el Bordács József. Az új vezetőség nyárig kapott megbízást. A FIDESZ kongresszusa után újból tisztújításra várják a tagságot. – Bízunk benne, hogy a következő hónapokban végzett munkák alapján nyáron ismét megkapjuk a küldöttek bizalmát – tette hozzá Bordács József.