Mit nézzünk ma?

Február 23-án 17 órakor a Gru című amerikai animációs kalandfilm várja a filmbarátokat a művelődési központ színháztermében. A meghökkentő sztori biztos, hogy mindenki figyelmét megragadja: egy idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, földi és légi harci járművek, és célja leigázni mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.

A Pákolitz István Városi Könyvtár szervezésében február 23-án 13 óra 30 perckor a Vak Bottyán Gimnáziumban, újabb rendhagyó irodalomóra keretében találkozhatnak a középiskolások és érdeklődő felnőttek Tóth Krisztina költővel.

Szerda reggel 9 órától a dunakömlődi faluház vásárral várja az érdeklődőket.

A TelePaks „Segítnék kiabálni néked…” című vallási magazinjának szerdai adásában a paksi evangélikus gyülekezet istentiszteletét láthatják. Az igehirdetés szolgálatát Bakay Péter vendéglelkész látja el, akivel az igehirdetés után a sárszentlőrinci cigánymisszióban végzett munkásságáról beszélget Berkes Sándor.