Forgalomkorlátozás az ünnepen

Ahogy azt a közlekedők ilyenkor már megszokhatták, a március 15-i városi ünnepséghez kapcsolódóan forgalomkorlátozás lesz a Szent István téren. Március 14-én (hétfőn), 22 órától megállási tilalom lép életbe a Szent István téren. Március 15-én (kedden) 9 órától várhatóan 11.30-ig a Szent István teret a Kossuth Lajos utca és a Szentháromság tér közötti útszakaszon lezárják. Kérik az autósokat, hogy ez idő alatt más útvonalon közlekedjenek.

Ennek megfelelően a Barátság útról Dunakömlődre 9 és 10 órakor induló helyi járatok megállóhelye is módosul. A buszpályaudvarig változatlan az útvonal, utána azonban a 6-os úton közlekednek, ahol legközelebb a vasúti múzeumnál állnak meg. A Dunakömlődről visszafele 9.30-kor és 10.30-kor közlekedő járatok az Anna utcai megállót követően az Erzsébet Nagy Szálloda mögött állnak meg, majd a 6-os úton érkeznek a buszpályaudvarra.

Paks Város Önkormányzata tisztelettel várja a március 15-i megemlékezésre a város lakóit, ami kedden 10 órakor kezdődik az Erzsébet Nagy Szálloda előtti téren.