Mit nézzünk ma?

Március 30-án 19 órakor a New York, I love you című amerikai romantikus filmet láthatják a mozikedvelők Natalie Portman és Orlando Bloom főszereplésével. A történet mellett tucatnyi világsztár és egy izgalmas város bűvöli el több mint 100 percben a nézőket: New York a film születése óta az álmok és a lehetőségek városa. Lüktető kulturális sokszínűségével, az eget ostromló felhőkarcolóival több mint száz éve szolgál kulisszául sikeres filmek ezreihez. Most a szerelmesek friss szemszögéből ismerhetjük meg a várost, melynek örökös zajába megannyi titok, sok humor, és egy csepp erotika vegyül. Ez az a város, ahol minden megtörténhet, ahol az egyszerű hétköznapi történetek is életre szóló kalanddá válnak. Mitől válik ott és akkor különlegessé, hogy egy fiatal nő az esküvője előestéjén felkínálkozik egy indiai üzletembernek, hogy egy író a legjobb csajozós szövegével próbál felszedni egy nőt az utcasarkon, hogy egy fiatal srác tolószékes lánnyal megy a szalagavató bálra, s végül élete legmámorítóbb élményét éli át?

Március 30-án 13 óra 30 perckor az ESZI nagyelőadójában a Pákolitz István Városi Könyvtár szervezésében Bogár László közgazdász tart előadást középiskolásoknak és az érdeklődő felnőtteknek Politikai mutatványosbódé címmel.

Szintén szerdán 16 órától 19 óráig várja klubfoglalkozásra, kártyázásra a kikapcsolódni vágyókat a Delelő Nyugdíjas Klub a művelődési központban.

A paksi református gyülekezet családi nappal egybekötött istentiszteletét láthatják szerdán a TelePaks vallási magazinjának márciusi adásában. Berkes Sándor műsora a híradó után 19 óra 15 perckor kezdődik.