Mit nézzünk ma?

A Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete március 31-én 10 órától a paksi polgármesteri hivatal kistermében kihelyezett ügyfélfogadást tart.

Folyamatos korszerűsítést hajt végre a villamoshálózaton az E.ON Hungária. A beavatkozás biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültség-mentesítése. A szükséges munkálatok miatt Pakson április 1-én 8 órától várhatóan 16 óráig áramszünet lesz a következő helyszíneken:

  • Bercsényi u. 12-54.,13-39.
  • Nádor u. 31-51.
  • Pollack u. 34., 34/0., 34/1.
  • Építők útja 35-75.

Egy öt részből álló programsorozat negyedik állomásaként „Szájüregi egészség, szájhigiénia – rossz rágás okozta emésztési betegségeink” címmel dr. Nagy György Andrea fogorvos várja az érdeklődőket március 31-én 18 óra 45 perckor a Hamüled Kft. éttermében a Kossuth Lajos utca 7. szám alatt. Az előadást egészséges ételek bemutatása és kóstoló követi, emellett a helyszínen a témakörrel kapcsolatos könyvek, kazetták is vásárolhatóak. A belépődíj 300 forint.

Március 31-én 17 órától verseny előkészítő hangverseny lesz a Pro Artis Alapfokú Művészetoktatási Intézmény kamaratermében.