Mit nézzünk ma?

A Paksi Képtárban megrendezésre került Hartmut Böhm-Haász István Mintamondatok című kiállításához kapcsolódóan Haász István képzőművész tart eladást Kortárs művész a múzeumban címmel április 19-én 15 órától 17 óráig. A programon a részvétel ingyenes.

Április 19-én 17 órakor „Mesél, mesél, mesél az erdő…” címmel kiállítást tart a rajzpályázatára beérkezett művekből az ÖKO Munkacsoport Alapítvány a művelődési központ kiskiállítójában. A tárlatot megnyitja Jantnerné Oláh Ilona, a szervezet vezetője.

Kedden 17 órakor Az ördög nem alszik című magyar film vítésére várják a  mozikedvelőket a dunakömlődi faluház könyvtárában.

Április 19-én 17 órakor nagyböjti és a húsvéti énekek tanulására, felelevenítésére várják az érdeklődőket, népdalkedvelőket a művelődési központ olvasótermébe.

A Paksi FC Ligakupa győzelméről kérdezte a labdarúgókat, edzőt, ügyvezetőt Faller Gábor a győzelmet hozó mérkőzés után. A beszélgetéseket 19-én a TelePaks Lelátó című sportmagazinjában láthatják este 19 óra 15 perckor a híradó után.