Mit nézzünk ma?

Április 20-án 19 órakor A negyedik című amerikai sci-fi thrillert vetítik a művelődési központ színháztermében. A D.J. Caruso nevével fémjelzett akciódús mozifilm egy természetfeletti képességekkel megáldott fiú, John Smith történetéről szól, aki az ő megsemmisítésére küldött ellenségei elől menekül. Személyazonosságot vált, s városról városra költözik védelmezőjével, Henrivel, így mindig ő a múltnélküli újfiú. A mostani otthonában, egy ohio-i kisvárosban azonban váratlan események történnek: találkozik élete első szerelmével, teljesen új, óriási hatalommal bíró képességekre tesz szert és rájön, hogy vannak hozzá hasonlók, akik ugyanarra a hihetetlen sorsra ítéltettek, mint ő.
A költészet napja és a magyar nyelv hete alkalmából játékos nyelvi vetélkedőt szervez a művelődési központ április 20-án. A paksi kistérség iskoláiból 1-1 csapat, az általános iskolák 5-6. osztályából négyfős, középiskolákból nyolcfős csoportok jelentkeztek a versenyre.

Április 20-án 16 órakor Élj száz évet egészségesen címmel tart előadást dr.Eőry Ajándok orvos és természetgyógyász az ESZI-ben. A rendezvényen díszvendég lesz Yang Hong Pekingből.

A város képviselő-testülete április 20-án tartja soron következő ülését, ami előtt közmeghallgatást tart a városháza földszinti tanácskozó termében. A közmeghallgatás kezdete 14 óra.