Mit nézzünk a hétvégén?

Április 29-én 17 órakor a Győri ETO gárdájával csap össze a Paksi FC idegenben a Monicomp Liga 26. fordulójában. A zöld-fehéreknek óriási lendületet ad, hogy kedden legyőzték a toronymagasan vezető Videoton csapatát, de a tabella 12. helyén álló Győr egyletét sem szabad lebecsülni.

86:66-ra ismét kikapott a férfi NB I-es kosárlabda elődöntőben az Atomerőmű SE hazai pályán az Albacomp gárdájától. A három győzelemig tartó párharc állása 2:0 a székesfehérvári együttes javára, így Horváth Imre csapatának mindent bele kell adnia a sikerért. A következő mérkőzést április 29-én pénteken 19 óra 15 perckor rendezik idegenben, melyet a Sportklub Televízió élőben közvetít. Az összecsapást a TelePakson felvételről szombaton és vasárnap 19 órától láthatják.

Április 29-én és 30-án 19 órakor a Tűzvirág Táncegyüttes 30 éves jubileumi műsorát láthatják az érdeklődők a művelődési központ színháztermében. Az előadás első felvonásában a magyar, a második részében pedig a nomád táncok hagyományaiból adnak ízelítőt a közönség számára a fellépők.


Május elsején az erőműves majális egész nap színes és tartalmas programot kínál a kikapcsolódni vágyók számára az ASE sporttelepén. A gyermekeket arcfestés, kézműves foglalkozások, gokart és légvár várja, a felnőtteknek főzőverseny, futballmérkőzés, mobiltelefon dobó verseny és célbarúgó mérkőzés nyújt kellemes szórakozási lehetőséget. A majálison fellép többek között a 30 éves Tűzvirág Táncegyüttes, a Csillag Show-Tánc Egyesület, a Paksi Harmonika Együttes és a Bartina Zenekar is. Este pedig az Első Emelet élő koncertje szórakoztatja a közönséget.