Hírek röviden

Május 15-ig lehet nevezni a II. Atomic Boys horgászversenyre, mely június 4-én a vörösmalmi horgásztónál kerül megrendezésre. A szervezők kétfős csapatok nevezését várják, a részvételi díj 1500, határidőn túl 3000 forint. A programról további részletek olvashatók az ase.hu honlapon.

Idén a paksi Chen stílusú Tai Ji Quan Sportegyesület szervezi meg az iskolák közötti Országos Chen Tai Ji Quan Bajnokságot május 21-én az ASE sportcsarnokban. A versenyre jelentkezni május 14-ig lehet, az előnevezéshez orvosi igazolás szükséges. A rendezvényre az érdeklődőknek a belépés ingyenes. A programról további részletek az egyesület honlapján találhatóak.

28 diák versengett az Országos Balesetmegelőzési Bizottság hagyományos kerékpáros iskolakupájának területi versenyén a Bezerédj Általános Iskolában. Az akadálypályán és a KRESZ-tesztben legjobban teljesítő két fiú és két lány a megyei megmérettetésen is bizonyíthatja ügyességét és tudását május végén Tamásiban.

A hálózaton végzett tervszerű karbantartási munkák miatt áramszünet lesz a Vízmű 2. kút területén május 12-én csütörtökön. Az E.ON közleménye szerint ezen a napon reggel 8 és 12 óra között kell számítani a szolgáltatás szüneteltetésére.