Mit nézzünk ma?

Június 1-jén 20 órakor a Mestergyilkos című feliratos akció thrillert vetítik a művelődési központ színháztermében. A közel egyórás film alatt garantáltan nem fognak unatkozni: Arthur Bishop profi bérgyilkos, aki szigorú szabályok szerint él, és mindig tiszta munkát végez. A munkája tökéletességet kíván, és azt, hogy érzelmileg maximálisan függetleníteni tudja magát; Bishop pont ezen képességek miatt legjobb a szakmájában. Amikor azonban megölik Harryt, Bishop mentorát és egyben jó barátját, nem tudja szétválasztani munkáját és az érzelmeit. Következő feladata megtalálni azokat, akik Harry haláláért felelnek, a küldetéshez pedig csatlakozik egykori mentorának lobbanékony fia is, akit még meg kell tanítania a szakma fortélyaira. A háttérben azonban egyre komolyabb ármánykodás bontakozik ki, melyben Bishop és új társa is célponttá válik.

Fliegauf Benedek Tejút című installációjának kisérő rendezvényeként június 1-jén 16 órakor Abbas Kiarostami Five című filmjét lehet megtekinteni a Paksi Képtárban.

Közeleg a szünidő. A nyár számtalan táborozási lehetőséget kínál a vakációzó diákoknak. A programokról tájékozódhatnak a TelePaks Csengőszó című oktatási magazinjában június elsején, szerdán. Kohl Gyöngyi 19 óra 15 perctől várja Önöket a képernyők elé.