Hírek röviden

Egy paksi szórakozóhelyen egy letett és őrizetlenül hagyott pulóverből elloptak egy irattárcát és a benne lévő személyes iratokat, valamint egy Suzuki indítókulcsát. A lopással okozott kár ötezer forint, tájékoztatott a rendőrség.

A XIV. dr. Oláh László Emlék Lőversenyt és Bográcsételfőző-versenyt október elsején tartják a Diana Lövészklub biritói lőtéren. A verseny, mely egyben a paksi szervezet 15. születésnapja is, fővédnöke Dr. Soczó László dandártábornok, Tolna megye rendőrfőkapitánya lesz. Az eseményre három fős csapatok nevezését várják szeptember 15-ig, jelentkezni lehet Juhász István rendőr alezredes, az IPA paksi szervezetének elnökénél a juhaszis@tolna.police.hu e-mail címen.

Szeptember 6-tól megkezdődik a 2011-2012. évi városi tekebajnokság, melynek megbeszélése augusztus 23-án kedden 18 órakor lesz a Teke Klubban, ahol a teke szakcsoport első- és másodosztálya leadhatja nevezési lapját a versenyre. A nevezési díjat az első mérkőzés előtt, a jelentkezési lap leadásakor kell kifizetni a versenybíróknak.

Augusztus 24-én szerdán az MVM Paks felnőtt és utánpótlás csapatainak edzői szakmai napot tartanak. Az egész napos előadássorozat lezárásaként egy barátságos mérkőzésre kerül sor a műfüves pályán, melynek kezdési időpontja 18 óra.

Egervári Sándor kihirdette a szeptember másodika, svédek elleni, valamint a szeptember hatodikai moldovai Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét. Az MVM Paks kapusát, Csernyánszki Norbertet ismét meghívta a kapitány, Király Gábor és Bogdán Ádám mellett. A felkészülés augusztus 29-én hétfőn kezdődik Telkiben.