Hírek röviden

Városszerte egységes időpontban, minden hónap utolsó hétfőjén várják személyes konzultációra a lakosokat a körzetek képviselői, de tekintettel az október végi hétfői munkaszüneti napra, október 31-e helyett egy héttel később, november 7-én 16 és 17 óra között lesz képviselői fogadóóra.

Ünnepi szentmisét tartanak október 30-án Schilling Roger születésének 110. évfordulója alkalmából Dunakömlődön. Az istentiszteleten közreműködik a róla elnevezett zenekar. Az ünnepi szentmisét követően megkoszorúzzák a dunakömlődi születésű tudós paptanár emlékművét.

November 4-én pénteken 18 órakor harmonikakoncertet ad városunkban Alexander Poeluev, orosz harmonikaművész. A program kapcsán az evangélikus templomba várják az érdeklődőket a szervezők, a rendezvényre a belépés ingyenes.

Kedden megműtötték Lee Nailont, az Atomerőmű SE újdonsült centerét. Az amerikai másfél hete sérült meg a Sopron elleni meccsen, műtéte sikeres volt, felépülése várhatóan hat-hét hetet vesz igénybe, árulta el Völgyi Péter edző a bb1.hu-nak. A trénernek már több jelöltje is van a játékos átmeneti pótlására, az új légiós a jövő héten már csatlakozni fog a csapathoz.