Mit nézzünk a hétvégén?

A Barátság extrákkal című amerikai-angol vígjátékot vetítik pénteken 19 órakor a kulturális központ színháztermében. A sztori szerint egy rámenős fejvadász megtalálja az igazi munkaerőt megbízója számára, ám győzködése közben azon kapja magát, hogy nagyon bejön neki a srác. Sőt, azt is sejti, hogy ő is tetszik a srácnak. Abban viszont mindketten biztosak, hogy a másik tele van olyan tulajdonságokkal, amelyektől egész életükben féltek és menekültek. A kísértésnek legjobb engedni: az új barátok megegyeznek, szigorúan csak a testiségre koncentrálnak és mindketten abban bíznak, hogy így minden nagyon egyszerű marad, de persze tévednek. A mozi szerelmesei vasárnap sem unatkozhatnak, ugyanis 17 órakor a Táncoló talpak című animációs vígjáték második része forog majd a vásznon.

Vadászbál lesz február 4-én csütörtökön 19 órától a Dunakömlődi Vadásztársaság rendezésében a dunakömlődi faluházban. A ház ugyanezen a napon nyitja meg trófea kiállítását, amely február 18-ig látogatható.

A Csengey Dénes Kulturális Központ könyvtár galériája ad otthont Hoffmann Ádámné Kedvteléseim című kiállításának. A hónap folyamán végig látogatható a tárlat, megnyitóját február 3-án 17 órakor tartják, az alkotásokat Péterné Lengyel Judit ajánlja a közönség figyelmébe. Szintén a ház könyvtár galériája szolgál helyszínül Ambach Erika keramikus Megújuló hagyományok című tárlatának, amelynek megnyitóját február 5-én tartják és március 3-ig lesz látogatható.