Mit nézzünk a hétvégén?

A Csizmás, a Kandúr című animációs vígjátékot vetítik pénteken 17 órakor a kulturális központ színháztermében. Most végre megtudunk egy s mást a nőcsábász mesehős tolvaj-múltjáról. Jóval azelőtt, hogy találkozott volna Shrekkel, a legendás Csizmás Kandúr hősies utazásra vállalkozik: összefog régi cimborájával az észkombájn Tojás Tóbiással és a tűzről pattant macskacsajjal, a dörzsölt Puha Praclival, hogy ellopják a híres aranytojást tojó ludat. A filmkedvelők vasárnap sem maradnak szórakozás nélkül, ugyanis 19 órától forog a vásznon a Jack és Jill című amerikai vígjáték.

Természetes egyensúly címmel tart előadást február 11-én 10 órakor a kulturális központban Silye Gabriella, táplálkozási szakértő a fogyást elősegítő tudatos táplálkozásról, az anyagcseretípusokról és annak mérésről. Az ingyenes előadásra és testösszetétel mérésre a www.metodic.hu/előadások címen lehet jelentkezni.

A szerdai képviselő-testületi ülésen történekről összefoglalóval jelentkezik a TelePaks pénteken a híradó után. A Testületi Tudósítások 19 óra 15 perckor kezdődik, a legfontosabb döntésekkel és azok hátterével Dallos Szilvia jelentkezik.

A Körmend egyletével csap össze az ASE szombaton 18 órakor a Gesztenyés úti sportcsarnokban a magyar bajnokság 18. fordulójában. Szerdán sorsolták ki a magyar kupa menetrendjét is, eszerint a piros-kékek elsőként a Falcoval csapnak össze február 15-én Pakson, majd 22-én az Aréna Savariában játszanak visszavágót.