Hírek röviden

Egy sváb család mindennapjai címmel új időszaki kiállítás nyílik a Városi Múzeumban március 9-én. A kiállítást 17 órakor nyitja meg Féhr György, a paksi Német Nemzetiségi Kisebbségi Önkormányzat elnöke, fellép a györkönyi Napsugár Óvoda Kindergarten Dornröschen tánccsoportja.

Tovább folytatódik az ASE nagy sikerű játéka, a Hotel Orchidea Wellness Dobás. A nyereményjátékon való részvételhez nem kell mást tenni, csupán elküldeni egy nevet és egy telefonszámot az ase.felpalya@gmail.com címre. A jelentkezők közül sorsolják ki azt az egy szerencsést, akinek lehetősége lesz egy félpályás dobással megnyerni a játék fődíját, ami nem más, mint a Hotel Orchidea egész napos wellness belépője négy fő részére. Van vigaszdíj is, ha nem sikerül a nagy dobás a szombati Pécs elleni mérkőzés után, akkor egy ASE-sálat kap a próbálkozó.

A Budai-hegységbe szervez kirándulást az ASE természetjáró szakosztálya és a Demeter Egyesület március 17-én. A 16 kilométeres túra elején sütizés is lesz a nagykovácsi cukrászdában, a túra végén pedig vadasparki látogatást tesz a csoport. A kiránduláson való részvételi igényt Török Erzsébetnél (20/314-4615), illetve Adorján Józsefnél (75/507-873) lehet jelezni, a túra díja ASE tagoknak 600, Demetereseknek 700, vendégeknek pedig 1100 forint.