Hírek röviden

Forgalomkorlátozás: Jövő hét keddtől kezdődően, március 13. és 19. között az Öreghegy utca és a Vas köz sarkán, a Kálvária temető közelében forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők. Szennyvízakna javítása miatt félpályás útlezárás lesz, a fennmaradó területen teherautóval nem lehet közlekedni, amit táblák is jeleznek majd. A polgármesteri hivatal műszaki osztálya az autósok figyelmét és türelmét kéri a munkálatok ideje alatt.

Fűtermés értékesítése: A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Szekszárdi Szakaszmérnöksége az elmúlt évekhez hasonlóan árvédelmi töltések kaszálására szóló haszonbérleti szerződés helyett 2012-ben 5 évre szóló fűtermés értékesítésére vonatkozó szerződést köt. A szerződéskötés időpontja Pakson március 22. 11 óra, helyszíne pedig a gátőrház.

Ünnepi megemlékezés: A Dunakömlődi Faluház és a Dunakömlődi Ifjúsági Klub március 14-én, szerdán 18 órakor a faluházban ünnepi megemlékezést tart az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére. „Haza csak egy van” címmel emlékműsort adnak a Dunakömlődi Ifjúsági Klub tagjai, ünnepi köszöntőt mond Hajdú János, Paks polgármestere.