Hírek röviden

Munkavállalói fórumot tart a Fidesz Munkás és Alkalmazotti Tagozata március 29-én csütörtökön 17 órakor a polgármesteri hivatalban. A téma az új Munka Törvénykönyve, vendég Kontúr Pál, a Fidesz Munkástagozat országos elnöke és Tóth Ferenc országgyűlési képviselő.

Aranyérmes lett Pásztor Barbara és Bagi Levente a szlovákiai Pezinokban megrendezett nemzetközi dzsúdóversenyen március 17-én. A két versenyző a juniorok között a 60 kilogrammosok súlycsoportjában hódította el a legjobbnak járó díjat.

Nem született meglepetés a hétvégén, 86:93-ra ezúttal is kikapott a piros-kékektől a ZTE. Az ASE hullámzóan játszott, de nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából, ám a következő hetek meccsein sokkal jobb játékra lesz szükség, ha versenyben szeretne maradni a legjobb négy közé jutásért az alapszakaszban a Körmenddel.

A Paks-Géderlak között üzemelő komp március 25-től 7-től 12 óráig, majd 14-től 19 óráig közlekedik óránként. A kompátkeléssel kapcsolatban bővebb információ a (20) 539-2617-es kikötői telefonszámon kérhető, illetve a www.hajozas.net honlapon.