Hírek röviden

Ismeretlen elkövető Pakson egy lépcsőház alagsori zárt tárolójából ellopott egy Hauser típusú kerékpárt. A bűncselekménnyel okozott kár 60 ezer forint, tájékoztatott a rendőrség.

A március 31-én sorra kerülő Atomerőmű SE-Albacomp férfi kosárlabdamérkőzés az eredeti 18 órai kezdés helyett 19 órakor indul.

Húsvéti játszóházat szervez az Atomerőmű Sportegyesület Szabadidősport Szakosztálya április 1-jén vasárnap 9-13 óráig a Gesztenyés úti sportcsarnokban. Lesz légvár, arcfestés, tojásdíszítés, gipszfestés és még sok minden más, a programra a belépés ingyenes.

Az autoimmun betegségekről lesz szó március 29-én csütörtökön 17 órakor a dunakömlődi faluház aktuális egészségügyi programsorozatának keretében. Az előadó ezúttal dr. Juhász Katalin háziorvos lesz.

Egy atlanti átkelés vitorlázó résztvevője, Grill László eleveníti fel útja legizgalmasabb pillanatait, páratlan élményeit az érdeklődő közönség számára március 30-án 16 óra 30 perckor a kulturális központ kistermében.

Március 31-én Bakancsos Atomkupát szervez a paksi Demeter Egyesület és az ASE Természetjáró Szakosztálya az Ürgemezőn, amelyre mintegy 300 résztvevőt várnak az ország minden részéről. Akik nem vesenyzőként vesznek részt, azoknak túravezetőt biztosítanak a rendezők a pálya bejárására. További információ a Demeter Egyesület honlapján.