Hírek röviden

Hihetetlenül izgalmas meccsen, hosszabbítás után a Körmend szerzett előnyt az Atomerőmű SE ellen a férfi kosárlabda NB I. negyeddöntőjében, így a rájátszás első meccsén 105:101-re szenvedtek vereséget a piros-kékek. A mérkőzésen nem lehetett teljes az ASE gárdája, mivel kupadöntős térdsérülése miatt Lorenzo Williams civilben nézte végig csapata szereplését. Lassan végéhez közeledik a rehabilitációja, jelen állás szerint akár már kedden is mezt ölhet.

Lassan elindul a vitorlás szezon, így itt volt az ideje, hogy az ASE versenyzői is megmutassák magukat a szezon első velencei versenyén, aminek az Alba Regia S. C. adott otthont a Silwell kupa keretei között. A megméretésen Stadler Csaba második, Ujvári „Tigris” Dénes első helyezést ért el.

Április 12-én kiállítás nyílt a Bezerédj Általános Iskola és Diákotthon diákjainak munkáiból Portré gyermekszemmel címmel. A tárlatot Kovács Ferenc bonyhádi festőművész nyitotta meg, közreműködtek Donkó Anna és Dallos Blanka szavalattal és a Pro Artis Alapfokú Művészetoktatási Intézmény hangszeres növendékei.