Hírek röviden

Teljes útzárral találkozhattak tegnap délután 14 és 15 óra között a 6-os számú főúton közlekedők, ugyanis a paksi atomerőmű déli bejárójánál egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze, tájékoztatta lapunkat Heisler Judit, a Paksi Rendőrkapitányság sajtóreferense. Az elsődleges információk szerint a balesetnek súlyos sérültje nincs, a személygépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelést fél óra alatt lezárták.

A Hungarokarma zenekar a Juice Ibiza teraszzáró buliján lép fel szeptember 7-én 21 órakor. A retro partyra mindenkit várnak, aki szereti a zúzós zenét és szívesen búcsúztatná egy megabulival a nyarat.

Véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Paks Városi Szervezete szeptember 11-12-én 9 és 16 óra között a paksi kulturális központban. A szervezők kérik, hogy a véradók személyigazolványt és TAJ-kártyát vigyenek magukkal. A donorokat a helyi pékségek felajánlásának köszönhetően friss krumplispogácsával vendégelik meg.

Negyedik alkalommal szervezi meg az ASE és a PSE Pakson a Nagy sportágválasztót. 20 sportág jeles képviselője lesz jelen a péntek-szombati eseményen a strandon, a program első napján az általános iskola tanulói vesznek részt, szombaton pedig a családosok látogathatnak ki az ingyenes rendezvényre.