Hírek röviden

Paks Város Önkormányzata a város sportjáért, hazai, illetve nemzetközi elismertségéért végzett munkája elismeréseként „Paks Város Sportjáért” kitüntetést adományozott Csoknyai Lászlónak, az Atomerőmű Sportegyesület cselgáncsozójának. A díjátadó ünnepségnek a városháza nagyterme ad otthont, ahol a kitüntetés átadása mellett köszöntik az elmúlt időszak legeredményesebb sportolóit is október 15-én.

105 esztendős szépkorú polgárt köszöntenek Pakson. Tóth Lászlóné Jolán néni október 14-én ünnepli születésnapját, a nem mindennapi évforduló alkalmából Hajdú János polgármester és Tell Edit alpolgármester köszönti az egykori tanítónőt október 15-én.

A közbiztonsági, ifjúsági, sport és esélyegyenlőségi bizottság értékelte a szeptemberben zárult pályázati felhívásra érkezett pályaműveket. A bizottság egymillió forinttal támogatja különféle civil szervezetek közösségi programjait.

A héten félpályás útlezárásra számíthatnak a közlekedők a Szentháromság téren, egy szennyvízbekötés munkálatai miatt. A városháza műszaki osztálya kéri a közlekedők figyelmét és megértését.