Hírek röviden

Bécs, Moszkva és Prága után Budapesten láthatók az atomerőmű munkatársa, Vincze Bálint fotói. A Genuin című albumban korábban megjelent képek Paks gazdag, változatos élővilágát, a paksi atomerőmű környezetkímélő működését és fejlesztési lehetőségeit mutatják be.

Rajzolni tanulhatnak az érdeklődők novemberben Ódryné Horváth Krisztina keramikus képzőművész jóvoltából, aki három napos tanfolyamot hirdetett azok számára, akik képességeiket a jobb agyféltekés módszerrel is ki szeretnék próbálni, írja a fortunaradio.hu. Jelentkezni a 74/447-549-es telefonszámon lehet.

Az elmúlt hétvégén a PSE tájfutói az Őszi Spartacus Kupán vettek részt a Vértesben. Az őszi versenyidőszak záró versenyén 15 résztvevővel képviselte magát a PSE, a legjobb eredményt Sima Tamás (2. helyezett) érte el az F15-18 kategóriában.

Az ÖKO Munkacsoport Alapítvány hagyományainak megfelelően ebben az évben is megrendezi november 21-én felnőttek részére Szeresd, óvd és védd című környezetvédelmi vetélkedőjét a Körös-Maros Nemzeti Parkkal kapcsolatban. A Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjába négy fős csapatok jelentkezését várják.