Mit nézzünk a hétvégén?

Forrás: www.facebook.com/Mark Wahlberg

A Ted című amerikai vígjátékot vetítik november 25-én 19 órától a kulturális központ színháztermében. A kissé furcsa sztori szerint a főhős még gyerekkorában azt kívánta, hogy kedvenc mackója életre keljen. Ez meglepetésére meg is történik. Miközben ő már felnőtté vált, medvéje megmaradt egy naplopó, felelőtlen lusta dögnek, aki az életéből poklot csinál. Pénteken 19 órakor pedig az Apa ég! című vígjáték forog a vásznon.

Életvidám, táncra csábító örömzenével várja a zenekedvelőket a Maszkura és a Tücsökraj szombaton 10 órától a Café Bongóban. Az együttes a paksi közönségének is megmutatja, hogyan érik össze a dalaiban egyedi hangzásvilággá a funky, a latin zene, a rap, a hip-hop, a magyar nóta, a jazz, a swing és a csárdás.

A zene- és tánckedvelőket Katalin bál is várja a Dunakömlődi Faluházban szintén szombaton 18 órától. Az eseményen műsort ad a Félnótás dalkör, bővebb információ a nyugdíjas klubban kérhető.

Apró: A hagyományokat követve nyílt napokat rendez a Vak Bottyán Gimnázium a végzős nyolcadik osztályosoknak. November 23-án 12.30-tól bemutatóórákra hívják a pályaválasztás előtt álló általános iskolásokat. Pénteken a Csengey Dénes Kulturális Központban életfákat ad át az ÖKO Alapítvány kisgyermekes családoknak.

Szombaton ismét megrendezik Pakson a már hagyománnyá vált Ki mit tud? tehetségkutató vetélkedőt. A versenyt most is négy kategóriában és három korosztály számára hirdették meg. Tánc, hangszeres zene és ének, valamint a vers-, próza- és mesemondó kategóriában lépnek színpadra a fellépők.