Simont már Iránban tesztelik

Forrás: paksifc.hu
Forrás: paksifc.hu

Simon Attila Iránba utazott, hogy az ottani bajnokság kilencedik helyén álló Rah Ahan szakmai stábja tesztelhesse, írta meg a Nemzeti Sport online. Ha a perzsa csapat vezetőedzője, Ali Daei rábólint a szerződtetésére, úgy a két klub elöljárói alighanem dűlőre jutnak, az MVM Paks ugyanis már korábban jelezte, hogy a játékos – megfelelő ajánlat esetén – távozhat.

Ahogy korábban megírtuk, Simon Attilát több ajánlattal is ostromolták, többek között megkeresték a polgárháború sújtotta Szíriából is, de az sem kizárt, hogy az NB I-en belül vált klubot, ugyanis itthon a Lombard Pápa és az Eger is szívesen látná soraiban az MVM Paks 29 éves csatárát. – Remélem a napokban rendeződik a helyzetem, hiszen a jövő héten már annál a csapatnál szeretnék edzeni, ahol tavasszal játszani fogok – nyilatkozta a játékos a csakfoci.hu-nak.

További hír a klub háza tájáról, hogy a Blatt Pál megsegítésére szervezett jótékonysági futballgála óriási sikert aratott. A paksi edzők csapatában Tomiszláv Szivics is bizonyította, hogy remek barátságot ápol a labdával. A PSE-ASE közös eseményén mintegy ezerkétszázan tették tiszteletüket az ASE-sportcsarnokban, így telt házas közönség láthatta a gálát. A bejáratnál befizetett ezer forint pedig a csapat egykori kiválóságát, az 53 esztendősen súlyos betegséggel küzdő Blatt Pált, illetve családját támogatja.