Mit nézzünk a hétvégén?

Forrás: www.facebook.hu/Veracruz Együttes
Forrás: www.facebook.hu/Veracruz Együttes

A paksi közönség számára már ismerős Veracruz partizenekar lép fel szombaton 22 órakor a Café Bongóban. A már jól megszokott hatalmas élőzenés házibulira már kaphatók a jegyek elővételben a helyszínen. Ár: 700 forint.

Táskát, ékszert, könyvet, lakásfelszerelést, sportszert, gyerekholmit, dísztárgyat, képet, háztartási eszközt, ruhát: bármelyiket keresi, érdemes korán kelni, mert a cél, hogy felleljük azt a kincset, amely a sokadalom között vár minket. Ugyanis március 23-án 10 és 17 óra között zsibvásárt tartanak a dunakömlődi faluháznál.

A bizonytalan időjárás miatt elmarad az ÖKO Munkacsoport Alapítvány által szervezett szombati kirándulás. A Séta az egészségért programot ősszel szervezik meg újra.

A Tolna megyei Általános Művelődési Központ immár 13. alkalommal rendezi meg a megyében működő kórusok minősítő találkozóját, a Liszt Ferenc Kórustalálkozót. Az idei évben a rendezvény szervezője, Czink Judit intézetvezető felkérésére a Csengey Dénes Kulturális Központ. Szombaton 17 órától nyolc kórul lép színpadra. Szintén a Csengeyben vasárnap már a filmkedvelőknek kedveznek: a Vadállatok című amerikai-angol akciófilmet vetítik 19 órától.

XVI. alkalommal lesz Bakancsos Atom Kupa március 23-án, amelyet a DEMETER Egyesület Paks határában, az Ürgemezőn szervez. Az Atomfitt épületétől 8 és fél 10 között indulnak a versenyzők. Nem gond, ha valaki még sosem volt tájékozódási túraversenyen, mert különféle nehézségű pályák vannak, a laikusok kezdő kategóriában startolhatnak. További információ a Demeter Egyesület facebook oldalán.