Hírek röviden

Időszaki kiállítás nyílik március 26-án a Városi Múzeumban, a tárlat a gyékény, vessző és nád paraszti udvarban való felhasználását mutatja be. A 17 órai megnyitón közreműködik Kovács Gábor és Török Krisztina.

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában a március 27-re tervezett Rákóczi-nap az időjárás miatt elmarad. A programot későbbi időpontban szervezik meg újra.

Lakossági fórumot tart a választókerület önkormányzati képviselője, Bordács József március 26-án 18 órakor a PSE Fehérvári úti sporttelepének emeleti klubtermében, írja a fortunaradio.hu. Az érdeklődők tájékoztatást kapnak az önkormányzat idei városfejlesztési elképzeléseiről, ezekről Hajdú János polgármester és Tell Edit alpolgármester beszél.

Húsvétváró délutánt szervez gyerekeknek a Dunakömlődi Faluház március 27-én 16:30-tól. A programban lesz kiszebáb-égetés, locsolóvers-tanulás és kézműves foglalkozás, ahol készül majd hímes tojás és ajtódísz is.

A rendkívüli időjárás miatt elmarad a Garay János, a reformkor szekszárdi születésű, ünnepelt költőjének életútját bemutató tárlat a Pákolitz könyvtárban . A vándorkiállítás április 3-án 17 órakor nyit.