Mit nézzünk a hétvégén?

Fotó: erzsebethotelpaks.hu
Fotó: erzsebethotelpaks.hu

Három izgalmas és színes programmal várja a családokat hétvégén az Erzsébet Nagy Szálloda. Március 30-án szombaton a kicsiket húsvéti foglalkozás várja nyuszi- és báránysimogatóval, valamint élőzenés gyerekműsorral 10 és 14 óra között, majd a felnőtteké a terep. A kávézóban tavasznyitó programok, este pedig húsvéti locsolóbál várja a kikapcsolódni vágyókat: fellép a Dunaföldvári Ördögszekér Néptáncegyüttes, majd a táncház és vacsora után a G&B zenekar húzza a talp alá valót.

Az álmok valóra váltásáról és ezek gátjairól tart előadást Bagdi Bella március 29-én 18 órakor zenés estjén a Csengey Dénes Kulturális Központban. Szintén a házban szombaton a mozikedvelőket várják, szombaton 19 órától a Most jó című angol drámát vetítik.

Az OTP Bank Liga sorsolásának értelmében a 21. fordulóban március 30-án szombaton 15 órakor az MVM Paks csapata a Szombathelyi Haladást fogadja a Fehérvári úti stadionban. A mérkőzést Kassai Viktor vezeti.

A Magyar Kupa elődöntője előtt három nappal lélektani előnyt szerzett az Alba Fehérvár az ASE kosárcsapatával szemben azzal, hogy szerdán legyőzte a piros-kékeket 78:59-re. A két csapat szombaton Pakson újra találkozik a Magyar Kupa elődöntőjében.