Mit nézzünk a hétvégén?

Arany János Pázmán lovag című vígballadáját is színpadra állítja hagyományos tavaszi gálaműsorán a paksi Tűzvirág Táncegyüttes pénteken és szombaton. A több mint harmincéves múlttal büszkélkedő tánccsoport a paksi Csengey Dénes Kulturális Központban tartja gálaműsorát április 19-én és 20-án 19 órakor.

Magyar népzenei est lesz Gyapán péntek este 19 órától az étteremben. Zenél a Szigoly zenekar, énekel Tintér Gabriella, a táncot pedig a Gerner- és nívódíjas Vass Oszkár tanítja. A belépő felnőtteknek ezer forint.

Az ÖKO Munkacsoport Alapítvány Föld Napjához kötődő rajzpályázatának kiállítása lesz pénteken 17 órakor a Csengey panoráma kiállítójában. Köszöntőt mond Jantnerné Oláh Ilona, a kuratórium elnöke.

Vasárnap 17 órakor a Likvidálva című amerikai-kanadai akciófilmet, majd 19 órakor A király látogatása című angol mozit vetítik a kulturális központ színháztermében.

Az ASE az Alba utáni vereség ellenére őrzi harmadik pozícióját és legközelebb ismét hazai parketten játszik, az ellenfél a Lami-Véd Körmend csapata lesz. A mérkőzés április 20-án szombaton 18.30-kor kezdődik a Gesztenyés úti sportcsarnokban.