Hírek röviden

A Paksi Kézilabda SE utánpótláscsapata május 4-én 16 órakor a Tiszakécske VSE csapatát fogadja Madocsán a Sportcsarnokban. A PKSE felnőtt csapata pedig ugyanabban az időpontban Kunszentmiklóson a Miklós KC vendégeként lép pályára a rájátszás végső kimenetelét befolyásoló visszavágó mérkőzésen.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna Megyei Adóigazgatósága tájékoztatót tart a 2012. évi szja bevallás kitöltéséről, hibás bevallások javításáról, illetve átveszi a bevallásokat a következő időpontokban: május 7., 14. és 21. 8 és 15 óra között a Rosthy utca 3. alatt.

A PSE ritmikus gimnasztika szakosztálya az idei évben is megrendezi hagyományos tanévzáró gálaműsorát, amelyre május 4-én 17 órától a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében várja az érdeklődőket.

A Pákolitz István Városi Könyvtárban tart fényképes, videós élménybeszámolót Treszl Gábor és Hunyadi Bence a nyugat-európai és észak-afrikai veterán motoros utazás különleges élményeiről május 6-án 17 órakor.

Következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzését május 5-én játssza az MVM Paks az FTC ellen, a találkozóra már kaphatók a jegyek elővételben a Fehérvári úti stadionban.