Mit nézzünk a hétvégén?

A SportKlub TV élőben közvetít Paksról szombaton: a férfi kosárlabda NB I. elődöntőjének második mérkőzésén a címvédő Szolnok látogat az ASE otthonába. A szombati találkozót 15:45-től élőben közvetítik.

Szintén képernyőn lesz az MVM Paks futballcsapata: az OTP Bank Ligában pénteken az MTK és a zöld-fehérek összecsapásával veszi kezdetét a 27. forduló. A találkozót a Sport1 16.45-től közvetíti. – Ismét képesek lehetünk egy újabb bravúros eredményre, de ehhez mindenkinek oda kell tennie magát, amit akár meg is ígérhetek. Mindent elkövetünk majd a pont, vagy a pontok megszerzéséért – nyilatkozta a csakfoci.hu-nak Tomiszláv Szivics vezetőedző.

A Pro Artis Művészeti Iskola végzős harmonikás növendékének, Pataky Ádámnak szervez művészeti záróvizsgát pénteken 18 órakor az Erzsébet Nagy Szállodában. A koncert nyilvános, az egy órás műsor komoly- és könnyűzenei darabokat egyaránt tartalmaz.

Érzelmi biztonság – Mit kellene tudnunk a gyerekekről és magunkról címmel dr. Vekerdy Tamás ingyenes előadását hallgathatják meg az érdeklődők május 10-én pénteken 18 órakor. Szintén díjmentesen egynapos képzést szerveznek civil szervezetek képviselőinek május 10-én 14 és 17 óra között a Csengeyben az adománygyűjtés protokolljáról.