Programajánló

Wessely Gábor Csendes cikkek című könyvének bemutatóját tartják a Pákolitz István Városi Könyvtárban május 16-án. A kötet válogatott publikációkat tartalmaz a 2006-2012. közötti időszakból, az írások túlnyomó többsége a Tolnai Népújságban jelent meg. Közreműködik a De-Va-La-Mi Duó és a Bodroghalmi Duó.

Május 15-ig lehet jelentkezni a május 25-i nyitott kertek programra. A benevező kerttulajdonosokhoz ellátogathatnak a Paksi Kertbarátok Egyesületének tagjai és más érdeklődők egy kis tapasztalatcserére. Jelentkezni a paksikert@freemail.hu címen lehet, vagy a városháza földszintjén kirakott ládába is bedobható a kertjét bemutatni kívánó tulajdonos elérhetősége.

Mesélek és játszom címmel Rell Kata textilképeiből nyílik kiállítás május 14-én 17 órakor a Pákolitz István Városi Könyvtárban. A tárlatot megnyitja Gyulainé Rostási Rózsa, közreműködik Halász-Tisza Vera és Gyulai István.

A székesfehérvári Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola tart kiállítást a Csengey Dénes Kulturális Központ kiskiállítójában hétfőn 17 órakor. A tárlatot megnyitja Kováriné Bujdosó Lilla gyógypedagógus, közreműködnek a szakiskola tanulói.

Wollner Pál ajánlja a filmklub tagjainak figyelmébe a Victoria és Albert című angol-amerikai romantikus drámát hétfőn a Csengeyben 18 órától. Várják az érdeklődőket.