Energikus családok képeit várják

Országos fotópályázatot hirdetett édesanyák számára az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. A pályázatra a családok életének energikus, aktív pillanatait bemutató fényképeket várnak: olyan fotókat, amelyek például sportolás, házimunka, játék vagy épp tanulás közben örökítik meg a családi együttlétet. A jelige: „Tele vagyunk energiával”.

– A Paksi Atomerőmű – amely számos intézkedésének köszönhetően elnyerte a Családbarát Munkahely címet – életünk természetes része. A célunk közös az édesanyákkal: energiát adni a családoknak, energiát adni a jövőnek – mondta dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója a pályázat kihirdetésekor.

Az országos nyereményjáték keretében életkortól és lakóhelytől függetlenül vehetnek részt az édesanyák, akinek képaláírással és egy maximum 10 mondatos kísérőszöveggel kell beküldeniük 1-3 darab fényképüket gyermekükről, családjukról, lehetőség szerint lendületes pillanatokat ábrázolva. A beküldött pályamunkák közül az első ötszáz fotó egy exkluzív albumban is megjelenik majd, amelyet minden, a pályázaton résztvevő család megkap.

A fotókat – amelyek lehetnek digitálisak vagy papíralapúak is – 2013. augusztus 30-ig lehet eljuttatni az atomerőmű számára. A beküldött pályaművekből szeptember 8-án, az atomerőmű Családi Napján sorsolják ki a 28 értékes nyeremény gazdáját – köztük a fődíjat, amely egy egyhetes balatoni üdülés a nyertes család számára. A nyereményjáték részleteiről a www.paksiatomeromu.hu weboldalon találhatók további információk.