Mit nézzünk a hétvégén?

Fotó: www.facebook.com/Scarlett Johansson
Fotó: www.facebook.com/Scarlett Johansson

Matt Damon és Scarlett Johansson főszereplésével nézhetik meg a mozikedvelők szombaton 17 órakor az Igazi kaland című amerikai vígjátékot. Vasárnap 20 órakor a Hogyan nevezzelek című feliratos francia-belga vígjáték forog a vásznon, pénteken pedig a Madagaszkár harmadik részét ajánljuk a filmkedvelők figyelmébe.

Jubileumi, immár tizedik alkalommal rendezik meg idén a csámpai közösségi ház udvarán felállított rendezvénysátorban a Csámpai Nosztalgia Találkozót július 20-án. A programok között szerepel kispályás labdarúgás és hagyományőrző egyesületek fellépése, lovas-, és táncbemutató, valamint tombola, az est sztárfellépője pedig Marót Viki lesz.

Az orosz harmonikaművész nem először jár városunkban.  - Fotó: Paksi Hírnök archív
Az orosz harmonikaművész nem először jár városunkban. – Fotó: Paksi Hírnök archív

Alexander Poeluev harmonikaművész vezetésével tartanak nemzetközi harmonikatábort a héten az Ifjú Harmonikásokért Alapítvány szervezésében Dunaszentgyörgyön. Az orosz harmonikaművész a képzés zárásaként koncertet ad a paksi evangélikus templomban július 20-án szombaton 18 órakor.

Halfőzőversennyel kezdődik és bállal zárul az idei falunap Dunakömlődön. Közötte azonban változatos programokkal várják a környék lakóit július 20-án szombaton. Délelőtt 9 órától zajlik a halászléfőző verseny, a falunapi műsorfolyamban pedig fellépnek többek között a Tini Tüsik és a Szarkaláb néptáncegyüttes, hallhatják a Dunakömlődi Félnótásokat és operettműsort is. Lesz bábelőadás és tréfás, családi ügyességi vetélkedő, valamint sok egyéb program, amit utcabál zár majd.