Hírek röviden

Fotó: www.facebook.com/Sophie Marceau
Fotó: www.facebook.com/Sophie Marceau

A boldogság sosem jár egyedül című francia vígjátékot vetítik vasárnap 20 órakor a kulturális központ mozijában Sophie Marceau főszereplésével. Szombaton 17 órakor ugyanitt a gyerekeknek kedveznek a Jégkorszak negyedik részének vetítésével.

Takarékossági okokból nem lehet majd bemenni néhány lelátórészre a Szusza Ferenc Stadionban a szombati, MVM Paks elleni meccsen. Sajtóértesülések szerint a klub anyagi problémákkal küzd. A hír24.hu Balajcza Szabolcs kapu nyilatkozatára hivatkozva azt írja, az együttes a kiesés ellen küzd majd a következő szezonban.

Az időjárás ismét megviccelte az embereket. Annak ellenére, hogy nemrégiben kánikulai időről tudósítottunk, csütörtökön eső hűsítette Paks utcáit. Az enyhülés ellenére dr. Paller Judit mb. országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott előrejelzések alapján az eddig érvényben lévő másodfokú hőségriasztást július 25-től harmadfokúra emelte és július 29-ig meghosszabbította.

A parlagfűvel kapcsolatos lakossági bejelentéseket ingyenesen hívható számon fogadják a szekszárdi kormányablak munkatársai munkanapokon 8 és 20 óra között. Az ingyenesen hívható zöldszám: 06-80/205-405.

Hétfőn szállítják el a zöldhulladékot, így kérik, aki megszabadulna a lenyírt fűtől, faágaktól helyezze ki azt.