Mit nézzünk a hétvégén?

Fotó: Paksi Hírnök archív
Fotó: Paksi Hírnök archív

A legzamatosabb, illatosabb őszi gyümölcsökből készült lekvárok legjobbikát keresik hétvégén a Dunakömlődi Szüreti Nap programjai során. Az eseményen egyebek mellett a Roger Schilling Fúvószenekar, a Dunaszentgyörgyi Vadrózsa Népi Együttes, a Tűzvirág táncegyüttes, a Csámpai Country Road Club, valamint a Bartina zenekar szórakoztatja a közönséget. A szeptember 21-i programon nyitott pincékkel várják a látogatókat.

Több mint húsz tolna megyei nyugdíjasklub kórusa, közel 200 ember vesz részt szombaton a Tolna Megyei Nyugdíjas Dalostalálkozón, amelyet a Csengey Dénes Kulturális Központban rendeznek. Várják az érdeklődőket, belépődíj nincs.

Módosított időpont! – Látványos természettudományos kísérletekkel, játékokkal, történelmi játszóházzal várják az érdeklődőket a Vak Bottyán Gimnáziumban szeptember 27-én a Kutatók Éjszakáján délután 15 órától.

A tavaly 22 éves korában elhunyt fiatal kosaras, Morgen Ferdinánd emlékére első alkalommal rendeznek tornát szeptember 20. és 22. között Pakson, amelyen négy csapat lép pályára. Az ASE mellett a Szolnok, a Kecskemét és a cseh Ostrava csapata küzd a helyezésekért. Nézze a mérkőzéseket a helyszínen vagy kövesse a Digi Sporton élő közvetítéssel.

Az erő krónikája című amerikai sci-fit vetítik pénteken 19 órakor a kulturális központ mozijában Alex Russell és Ashley Hinshaw szereplésével. Vasárnap ugyanekkor a Ted című amerikai vígjáték megy a moziban.