Mit nézzünk a hétvégén?

Fotó: Paksi Hírnök archív
Fotó: Paksi Hírnök archív

Javában zajlik a báli szezon, ezúttal Dunakömlődön a faluházban várják a táncos lábú vendégeket. November 23-án Katalin bált tartanak 18 órától.

Magyar népzenei est és táncház lesz november 23-án 19 órakor Gyapán az étteremben. Énekel Tintér Gabriella, zenél a Szigony zenekar, a táncot tanítja Vass Oszkár.

Harmincöt éves a kultúra háza Pakson – a Csengey Dénes Kulturális Központ ebből az alkalomból ünnepséget szervez november 23-án. 16 órától Kendermag és atommag címmel Decsi Kiss János Babits-díjas képzőművész, a Magyar Kultúra Lovagja textilképeinek kamara-kiállítása nyílik meg a kiskiállítóban. 17 órától kultúrköszöntő ünnepség kezdődik, a köszöntők után jubileumi műsort ad Károly Katalin paksi származású operett-primadonna, a Kecskeméti Katona József Színház zenei vezetője. A belépés ingyenes, belépőjegyek igényelhetők a Csengey Dénes Kulturális Központ jegypénztárában.

A moziban vasárnap 19 órakor A búcsúkoncert című amerikai zenés drámát vetítik Christopher Walken és Philip Seymour Hoffman főszereplésével.