Hirdetés (X)

cserépkályha

Megkezdte működését kézzel készített erdélyi mobil cserépkályhákat és sparhelteket forgalmazó cégünk. Tekintse meg termékeinket a cserepkalyhacenter.hu oldalon vagy érdeklődjön a 06-20-492-84-33-as telefonszámon.

Mobil cserépkályháink kellemes hőérzetet adnak, előnyük, hogy körülbelül 8 órán keresztül viszonylag állandó hőmérsékletet biztosítanak és helyes használattal évtizedig kiszolgálhatják a család igényeit. A hordozható cserépkályhák további előnye, hogy ezeket a család, életének változásait követve bárhová áthelyeztetheti (például, ha kisgyermek érkezik a családba, és másik helyiségben lenne szükség a magasabb hőmérsékletre, vagy mondjuk egy költözéskor).

A vállalkozásunk által forgalmazott tűzhelyeket, hagyományos sparhelteket pedig a konyhába, illetve folyamatosan fűtött helyiségekbe ajánljuk, mivel ezek szintén 8-12 órán keresztül viszonylag állandó hőmérsékletet biztosítanak, és nem kell folyamatosan tüzelni velük, továbbá finom ételeket elkészítésére is kiválóan alkalmasak. Látogasson el honlapunkra további termékek megtekintéséért.