A masszőr előzte meg a tragédiát a futballpályán

Szombaton Pakson vendégszerepelt a DVTK U21-es csapata, azonban történt a mérkőzésen egy eset, amely csak a DVTK masszőrjének köszönhetően nem fordult tragédiába, írta meg a dvtk.eu. A diósgyőri futballklub honlapja szerint a szögletzászló közelében az oldalvonal mellett harcolt egy hazai és egy vendégjátékos a labdáért, azonban az összecsapás során mindketten a földre kerültek és egyúttal kisodorták a közelben tartózkodó Joó Csaba játékvezető-asszisztens lábát. A partjelző hátraesett és a műfüves pálya mellett futó járda szegélyébe beverte a tarkóját, majd eszméletlenül elterült.

Ezt látva a DVTK masszőrje, Nagy „Jáccó” István azonnal a helyszínre rohant, ahol rögtön felismerte, hogy nagy a baj, mert az asszisztens nyelve hátracsúszott a garatra, így nem kap levegőt. Szerencsére a szája résnyire nyitva volt, így ujjal benyúlva, valamint a fejet mozgatva sikerül ismét szabaddá tenni a légutat.

– Nem érzem magam hősnek, csak jókor voltam jó helyen. Végeztem a feladatom – kommentálta a történteket Nagy István a dvtk.eu oldalon. A partjelzőt megfigyelésre kórházba szállították.