A médiaipar legbefolyásosabb emberei között Felkai György

A magyar médiaipar 50 legbefolyásosabb embere közé választották Felkai Györgyöt, az MVM Csoport kommunikációs igazgatóját. A szakember egyedüliként képviseli mind az energetikai, mind a nemzeti tulajdonú társaságokat a hazai média szűk elitjében.

Fotó: mvm.hu
Fotó: mvm.hu

​A Marketing&Media szaklap, együttműködve a Magyar Reklámszövetséggel független szakemberekből álló zsűrit hívott életre, amely három fő szempont alapján idén hetedik alkalommal készítette el a „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorát. Az értékelés alapját a szakemberek a hazai médiaiparra gyakorolt hatása képezte a 2013 és 2014 tavasza közötti időszakban. – Nagyon örülök a rangos elismerésnek, amely egyaránt szól a szakmai tevékenységem megbecsülésének és az MVM menedzsmentjének, illetőleg az általam vezetett kommunikációs csapatnak, akikkel együtt alakítottuk át a nemzeti energetikai társaság képét és építettünk egy egységes, erős MVM-brandet – mondta Felkai György, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs igazgatója.

A méltatás szerint mára a társaságcsoport és az MVM, mint márka ismertsége és megbecsültsége is mérhetően erősödött – ahogy azt a szakmai elismerések, például a sorozatban harmadszor elnyert Business Superbrands és a MagyarBrands díjak is bizonyítják.