Hírek röviden

Néhány nap és kézbe lehet venni az idei táborozási kalauzt, amelyet a paksi önkormányzat évről évre elkészít. A kiadvánnyal egy csokorba gyűjtik a helyi oktatási és művelődési intézmények, sportegyesületek nyári tábori kínálatát, ami nagy segítség a családoknak. A táborozási kalauz már a nyomdában van, a tavalyi évhez hasonlóan ötszáz példányban készítik el. A tájékoztatófüzethez az oktatási intézményekben, a kulturális központban, a könyvtárban és a polgármesteri hivatalban lehet hozzáférni várhatóan már a hétvégén.

Családi és közösségi napot tart a paksi katolikus plébánia június 28-án az ESZI sportcsarnokban. Lesz állatsimogató, arcfestés, kézműves foglalkozások, játszóház és akadályverseny, a sztárfellépő pedig Kovács Katalin lesz 16 órakor.

A Csillag Show-tánc Egyesület is részt vesz június 3-án 18 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében tartandó jótékonysági gálaműsoron, amelynek bevételét a szívműtétre váró Uladisev Kíra számára ajánlanak fel. A fellépők között szerepel a Csámpai Country Road Club, a Sünizene és a Cheerleading is.