Nyári zárva tartások

A Csengey Dénes Kulturális Központ augusztus 1. és 15. között zár be karbantartás miatt; az intézmény könyvtára pedig június 16. és 22. kötött leltár, augusztus 1. és 26. között pedig nagytakarítás miatt tart zárva. Augusztusban a mozi is szünetel a Csengeyben.

A Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár és a Kincskereső Gyermekkönyvtár júliusban és augusztusban szombatonként zárva tart. A városi könyvtár július 11. és augusztus 15. között lesz zárva (nyitás: augusztus 19-én 8 órakor), a gyermekkönyvtár július 11. és augusztus 4. között zár be (nyitás: augusztus 5-én 8 órakor, a Kínálgató Iskolai és Gyermekkönyvtár pedig június 23. és augusztus 24. között tart zárva (nyitás: augusztus 25-én 11.45-kor).

Karbantartás miatt július 21. és augusztus 3. között zárva tart az atomerőmű látogatóközpontja, amely augusztus 4-én 8 órától fogad látogatókat. Ezen időszak alatt az Atomenergetikai Múzeum zavartalanul látogatható. Augusztus 4. és 17. között ez utóbbi lesz zárva ugyancsak karbantartás végett, a múzeum augusztus 18-án 8 órakor nyit ki újra. A látogatásra vonatkozó igényeket a zárva tartás időszaka alatt is fogadják az intézmények az uzemlatogatas@npp.hu e-mail címen.