Bemutatta jelöltjeit a Jobbik

Fotó: Kövi Gergő
Fotó: Kövi Gergő

Minden körzetben állít jelöltet a Jobbik Magyarországért Paksi Szervezete. Saját polgármesterjelöltjük nincs; azt, hogy a későbbiekben a két, jelenleg ismert aspiráns közül támogatják-e valamelyiket, akkor döntik el, ha megismerik programjukat – mondta el Horváth Zoltán elnök a párt szerdai, jelöltbemutató sajtótájékoztatóján. Arról is beszámolt, hogy a szükséges számú ajánlással már rendelkeznek, de folytatják a körzetekben az aláírásgyűjtést, mert az jó alkalmat jelent arra, hogy megismerjék a lakosság véleményét.

– Programunkat később ismertetjük – tájékoztatott Horváth Zoltán, majd újságírói kérdésre annyit elmondott, hogy mérlegre kívánják állítani, hogy „az 1990-es évektől honnan hova érkezett el Paks”, kihasználta-e a lehetőségeket. A szervezet a párt országos szlogenjét, miszerint „ha munka van, minden van”, helyi szinten is képviselni szeretné. Az önkormányzatnak véleményük szerint jobban szerepet kell vállalnia a gazdaságélénkítésben.

A Jobbik jelöltjei a körzetek sorrendjében Hunyadi László, az erőmű nyugdíjasa, Váczi Györgyné vállalkozó, Gáspár Viktor, ipari parkban dolgozó középvezető, Horváth Zoltán vállalkozó, Radóczi Martin biztonsági őr, Árki Emese családi vállalkozásban dolgozik, Bogdán Ferenc pedagógus végzettségű állattenyésztő, Rák Sándor vagyonőr.