Hírek röviden

Fotó: Kádár Adrián
Fotó: Kádár Adrián

Budapesten pingpongoztak a paksi focisták. Kovács Gábor és Eppel Márton a Coca-Cola Testébresztő XVI. Családi Mozgásfesztiválon próbált ki több sportágat is, de a két labdarúgó szemmel láthatóan asztaliteniszben állta legjobban a sarat. Eppel Márton a tömegsportos megmozduláson úgy nyilatkozott, mivel nem nagyon számoltak velük a bajnokság nyitányán, a „surranópályán” akár még a dobogó közelében is zárhatják az őszt az OTP Bank Ligában.

Kiugróan magas ásványianyag-tartalmú, ideális hőmérsékletű gyógyvíz, egyedülálló műszaki megoldások és átgondolt funkcionalitás – ezekkel a szavakkal méltatta elismerően a májusban átadott Paksi Gyógyászati Központot a Turizmus Online. Amint az internetes oldal fogalmaz, a létesítmény technológiája alapján a legmodernebbek közé tartozik az országban. A gyógyfürdőről készült cikkről bővebben is olvashatnak ide kattintva.

Ingyenes lesz kedden a belépés a Kaposvári Rákóczi FC MVM-Paks elleni mérkőzésére, írja a somogytv.hu. A Ligakupa első fordulójában a Rákóczi 1:0-ra kapott ki Zalaegerszegen, a második körben az NB I-es zöld-fehéreket látja vendégül. A találkozó 18 órakor kezdődik a kaposvári stadionban.