Hírek röviden

Lakossági fórumsorozatot tartanak a Néppárt.hu képviselőjelöltjei a körzeteket érintő fejlesztési elképzelésekről. Kedden 18 órakor Bana János, az 5. számú választókörzet aspiránsa várja az érdeklődőket a Csengey Dénes Kulturális Központban

Vacsorával és beszélgetéssel egybekötött évadnyitó ankétra várja az ASE kosárcsapata az érdeklődőket október 4-én 16 órától a tekézőben. A találkozón a szakmai vezetés mellett a teljes csapat részt vesz, így lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről is megismerkedjenek a szurkolók a játékosokkal. A bérletesek számára a vacsora ingyenes, másoknak 500 forint.

Idén ősszel új kezdeményezést indított az MVM-Paks futballcsapata: toborzás céljából óvodásokat várnak klublátogatásra. A kicsiket Éger László, Kiss Tamás, valamint Tököli Attila kalauzolta a Fehérvári úti stadionban. A gyerekek bemehettek a felnőttek öltözőjébe, megtekinthették a csapat edzését, és a túra végén focizhattak is. A kezdeményezés célja, hogy minél több óvodás csatlakozzon az ovifoci programhoz.