Megválasztották az önkormányzati bizottságok tagjait

Fotó: Kövi Gergő/Paksi Hírnök
Esküt tesznek a településrészi önkormányzatok külső tagjai. Fotó: Kövi Gergő/Paksi Hírnök

Eldőlt, kik dolgoznak a városi képviselő-testület bizottságaiban, a mai testületi ülésen szavaztak az elnökök, a tagok és a külső tagok személyéről.

A gazdasági bizottság elnöke Bana János lett, tagok: Girst Ádám és Bagdy László, külső tag dr. Hanol János és Féhr György.

A városépítő bizottságot Bagdy László vezeti, tagok: Spiesz József és dr. Rujder Mária, külső tag: Váci Györgyné és Ulbert Sándor.

A humánpolitikai bizottság élére dr. Rujder Máriát választották, tagok: Magyarné Nagy Edina és Bana János. Külső tag: Till Józsefné és Csajági Sándor.

A közbiztonsági, ifjúsági, sport- és esélyegyenlőségi bizottság elnöke Kozmann György lett, tagok: Magyarné Nagy Edina és Horváth Zoltán. Külső tag: Takács András és Pach János.

A jogi, ügyrendi és pénzügyi bizottság tagjait már korábban megválasztották, itt Horváth Zoltán elnököl, tagok: Kovács Sándor és Spiesz József, külső tag Kiss Mária és dr. Kiss Péter.

A Dunakömlődi Településrészi Önkormányzat elnöke Spiesz József lett, tagok: Girst Ádám és Bagdy László; külső tagok: Csákyné Hanuszka Ildikó és Sallai Ferenc.

A Külső Városrészek Településrészi Önkormányzatának elnöke Girst Ádám lett, tagok: Spiesz József, Bagdy László, dr. Rujder Mária és Magyarné Nagy Edina. Külső tag: Feil József, Heizler Zoltán, Kapás Zoltán, Tóth Attila.