Télen sem áll meg a klubélet

Beköszöntött a téli szezon, így körbenéztünk a paksi klubok háza táján, mivel töltik az időt télen a sportolók, mennyiben változnak az edzéstervek a rossz idő beköszöntével és milyen programokkal kecsegtetnek a sporttelepek a mozgást kedvelők számára. A kajak-kenusoknak például megkezdődött az alapozás, a vízi edzéseket felváltották a szárazföldi tréningek. Úszás, futás, erősítés, tanmedence és tornatermi foglalkozás szerepel a tavaszig tartó programban. Természetesen a sárkányhajókra is hosszabb pihenő vár, hiszen tavaszig, a jó idő megérkezéséig nem lesz rájuk szükség.

A Ligakupa F csoportjából második helyen továbbjutó MVM-Paks számára azonban nem ért még véget a szezon, a nyolcaddöntő első találkozóján az MTK lesz az ellenfél kedden Pakson. A klub adventi nyereményjátékot is indít a honlapján. December elsejétől minden nap feltesznek egy kérdést a paksifc.hu-ra, és azok között, akik legalább egyszer helyesen válaszolnak, ajándéktárgyakat sorsolnak ki.

A kosarasok sem mennek még téli álmot aludni, az ASE az EuroChallenge kupa keretében a Trabzonspor ellen javíthatja ki a legutóbb Kecskemét ellen elszenvedett 77:75-ös fiaskót december 2-án hazai pályán.

Mielőtt a sportolók jól megérdemelt karácsonyi szünetre mehetnének, az ASE sportcsarnokban különleges családi karácsonyt szerveznek élsportolók közreműködésével december 13-án. Játékos vetélkedők mellett lehetőség lesz különböző sportágak kipróbálására is neves sportolók, többek között Bor Barna, Gulyás Róbert, Éger László vagy Boros Gergő szereplésével. A klubhelyiségekben a kicsiket kézműves foglalkozás és arcfestés várja, míg a nagyobbak közelebbről is megismerkedhetnek az amerikai focival, amelyről a szekszárdi Bad Bones csapata tart bemutatót. Bővebb információ az ase.hu oldalon érhető el az eseményről.