Ismét Bagdy László a KDNP helyi elnöke

Egyhangú szavazással újra Bagdy Lászlót választotta elnöknek a KDNP paksi szervezete. A decemberi tisztújító közgyűlésen titkárnak Magyarné Nagy Edinát, gazdasági vezetőnek Wajer Jánosnét, a vezetőség operatív tagjának pedig dr. Kiss Pétert választották. Az alapszervezet Bagdy Lászlót választotta a párt megyei választmányába.

A helyi szervezet sajtóközleményben tudatta: a taggyűlésen vendégként jelen volt Süli János, Paks város polgármestere, Grób Gábor, a KDNP regionális szervezője és a párt országos elnökségének tagja, valamint dr. Pálos Miklós, a KDNP Tolna megyei elnöke és a párt országos választmányának tagja. A vendégek elismerő szavakkal köszönték meg a tagság munkáját és sikeresnek értékelték a helyi szervezet részvételét az önkormányzati választásokon; egyben felhívták a figyelmet a közeljövőben a szervezetre váró helyi, regionális és nemzeti feladatokra.

A sajtóközlemény emlékeztetett rá, hogy a KDNP Paks Városi Szervezete által aktívan támogatott Süli János óriási fölénnyel nyerte meg a polgármester-választást. A szervezet emellett két tagot, Magyarné Nagy Edinát és Bagdy Lászlót is bejuttatta az önkormányzat képviselő-testületébe, három tagot, ifj. Pach Jánost, Ulbert Sándort és dr. Kiss Pétert pedig a testület bizottságainak külső helyeire delegálta.

A taggyűlésen az új tagok – ifj. Pach János és Pachné Fülöp Rózsa – tagkönyveit is ünnepélyesen átadták.