A csapat egybentartása a cél

Hétfőn délután megkezdte a nyári felkészülést tizedik élvonalbeli idényére a Paksi FC. A klub honlapjának beszámolója szerint Csertői Aurél elmondta: a legfőbb feladat a csapat egyben tartása, ami záloga lehet egy újabb jó szezonnak. Természetesen egy-két változás lesz a keretben, mind a távozók, mind az érkezők oldalán, például Haraszti Zsolt a Fradihoz igazolt.

A rangadó.hu értesülése szerint két érkező személye már eldőlt. A hírek szerint kedden csatlakozik a kerethez a Tolna megyei származású Fröhlich Roland. A 27 éves csatár korábban többek között a Dunaújváros, az MTK, a Baja és legutóbb a Pécs csapatában játszott. Szakály Dénes is 27 éves, megfordult a Kaposvár, a Videoton, a Zalaegerszeg és a Puskás Akadémia együttesénél.

A Nemzeti Sport Online viszont úgy tudja, hogy próbajátékra a minap véget érő U20-as világbajnokságon is szereplő Székely György (kapus) érkezik Paksra, illetve Karacs Péter, a Nyíregyháza támadója és a paksi nevelésű középpályás, Pintér Norbert. A lehetséges távozók között említik Könyves Norbertet és Koltai Tamást.